Et liv i Ånden – ved hvilens vann (Venteliste)

Et liv i Ånden - ved hvilens vann (Venteliste)

Når

11. 04 2024 - 14. 04 2024    
20:00 - 12:00

Arrangementstype

Uke 15: torsdag til søndag. Delvis taus temaretreat  i samarbeid med OASE v/Eivind Arnevåg og Øystein Udnes

4 overnattinger: Kr. 4900-3250 Info om prissystem og avbestilling

Til påmeldingsskjema

Oases visjon er å bli fylt av Ånden. Ånden som gir liv og kraft og legedom. Ånden som gir frihet. Alene og i fellesskapet på retreat hjelper vi hverandre til å kunne leve «Et liv i Ånden» (Gal 5,16a; Rom 8). Vi tror at for å leve for Gud og hverandre trenger vi å drikke av livets kilde – som er Jesus Kristus. Da er det godt å komme avsides og være i hans nærvær ved «hvilens vann» (Sal 23,2). 

 

Vi kommer sammen på Oase-retreat for å stoppe opp, for å drikke og for å skape rom for at Ånden skal fylle den enkelte av oss med ny nåde, ny hvile og ny kraft.

 

Oase er en alminnelig stiftelse som har til formål å arbeide for åndelig fornyelse, utrustning og misjon. Oase er en økumenisk bevegelse med evangelisk luthersk forankring. I Bønnehuset på Søndre Skøyen kapell i Oslo, som Eivind og Merete Arnevåg leder, er det hver mandag åpent kapell fra kl.09-21 hvor folk fra ulike kirkesamfunn og menigheter samles til bønn og  lovsang. Tidebønner kl.10, kl.13 og kl.19. Les mer på www.oase.no

 

Retreatledelse

Retreaten ledes av Eivind Arnevåg og Øystein Udnes. Eivind fikk selv oppleve en åndelig fornyelse i 1993 på en retreat på Tomasgården. Dette ble starten på en ny livskurs. Eivind Arnevåg er daglig leder i fornyelsesbevegelsen OASE og leder arbeidet med Bønnehuset i Søndre Skøyen kapell.

 

 

 

 

Øystein fikk erfare Åndens livsforvandlende kraft da han ble kristen som 20-åring, men etterhvert levde han kristenlivet mye på rutine og egen viljestyrke. Livet i Ånden kom mer i bakgrunnen og han ble til slutt utmattet og møtte veggen. Det ble starten på en ny og dypere erfaring av å kjenne Åndens glede, hvile og kraft i hverdagen. Øystein sitter i ledergruppa på Oase Bønnehus på Søndre Skøyen kapell i Oslo.

Øystein Udnes fikk erfare Åndens livsforvandlende kraft da han ble kristen som 20-åring. Men etterhvert levde han kristenlivet mye på rutine og egen viljestyrke, og han ble til slutt utmattet og møtte veggen. Det ble starten på en ny og dypere erfaring av å kjenne Åndens glede og hvile i hverdagen. Øystein sitter i ledergruppa på Oase Bønnehus på Søndre Skøyen kapell i Oslo.

 

Noen stikkord om delvis taus retreat:
  • Den opprinnelige «retreaten i Sandomtradisjonen»
  • Dagsprogram med tider for taushet og tider med mulighet for samtale mellom gjestene.
  • Tidebønnsrytme med samlinger i kapellet morgen, middag og kveld.
  • Jesusmeditasjon hver dag.
  • Dagsprogrammet har ellers tider for: meditasjon, bønn, kreativ aktivitet, praktisk arbeid, hvile, turer og åndelig lesning.
  • Tilbud om sjelesorgsamtale

Kontakt Tomasgården for spørsmål

Hvorfor retreat – hva er retreat?